Aktuellt

Vi håller just nu på med ett ganska omfattande renoveringsarbete inomhus av minihotellet. Vi byter bland annat ut golven i korridorer,kök och allrum. Hotellrummen kommer att repareras allteftersom.
Utomhus håller vi på att färdigställa fler parkeringsplatser med motorvärmare. Till sommaren kommer vi även att bygga en ny altan för våra gäster.

Kom gärna du också med i detta arbete. Vi behöver folk som ställer upp, ibland på kort varsel, med att bland annat städa lokalerna.

Hör av dig till någon av oss i styrelsen om du känner för att hjälpa till med lite ideellt arbete som gagnar byns utveckling.
Styrelsen för Kangos Folketshusförening: Göran Mörtlund, Eva Fredriksson, Christina Rova, Kerstin Kruukka, Kurt Eriksson

Stöd vårt arbete genom att bli medlem !

Medlemsavgiften till föreningen löser du genom att sätta in 100 kr på vårt bankgiro 5726-7924, skriv ditt namn på insättningen. Du kan också swisha på 123 499 8712. Av besparingsskäl skickar vi inte ut några medlemskort. Du registreras i vår medlemsförteckning som finns på allhuset.